20 JAAR ERVARING

Over mij

Wat leuk dat je mijn site bezoekt. Mijn naam is Joris Snaphaan en ik woon samen met mijn vrouw en hond in Waalwijk, een kleine stad in Brabant. Een van mijn allereerste baantjes toen ik van school kwam was het poetsen van auto’s. Zo is de liefde voor auto’s ontstaan. Bij dit bedrijf kreeg ik in 1998 de kans om het uitdeukvak te leren en zo mijn passie verder uit te breiden. Uiteraard heb ik deze kans met beide handen aangegrepen en heb ik jarenlang als uitdeuker gewerkt bij dit bedrijf.

Na een aantal jaren heb ik in 2004 de stap genomen om voor mezelf te beginnen. En om verder uit te breiden in het specialisme ben ik ook hagelschade’s gaan repareren in het buitenland. Zo heb ik onder andere bij verschillende autobedrijven in Australië, Duitsland, Slovenië, Engeland, Malta en Oostenrijk gewerkt. En ieder jaar komen er weer nieuwe landen bij op mijn lijst. Met inmiddels meer dan 20 jaar ervaring in de uitdeukbranche en in het bezit van het WPT “Uitdeuken zonder Spuiten” certificaat, staat professionaliteit en kwaliteit bij mij voorop.

 

SPECIALISATIES:

  • Parkeerschade
  • Hagelschade
  • Stormschade
  • Eikelschade
  • Lichte inbraakschade

KLANTEN:

  • Autoschadeherstelbedrijven
  • Particulieren
  • Auto en dealerbedrijven
  • Leasemaatschappijen
  • Verzekeringsmaatschappijen

Wat mijn klanten zeggen

Prima ervaring en een nette vooraf afgesproken prijs. De auto is weer als nieuw. Neemt zijn werkplaats mee en deukt uit aan huis. Kijkt met een kennersoog naar een kras en geeft aan of deze er met uitpoetsen wel of niet weggewerkt kan worden.

Bert Spitters 
Kaatsheuvel

5/5

Joris is een goede vakman. Zorgvuldig, precies en met verstand van zaken. Je auto is in goede handen bij Joris. De mijne ziet er weer als nieuw uit. Topwerk!

Kim de Jong
Waalwijk

5/5

Flexibel, vakkundig, juiste prijs/kwaliteit en gewoon een aardige gast; kortom het complete pakket. Ik nodig Joris graag uit om een volgende schade te herstellen (hopelijk komt dat natuurlijk niet voor).

Olaf Aarts
‘s-Hertogenbosch

5/5

Bert Spitters 
Kaatsheuvel

5/5

Kim de Jong
Waalwijk

5/5

Olaf Aarts
‘s-Hertogenbosch

5/5

VEELGESTELDE VRAGEN

Graag zien we eerst wat foto’s van de schade aan de auto. Deze kun je bijvoegen aan de offerteaanvraag op de contactpagina.

Afhankelijk van het aantal deukjes duurt het repareren van hagelschade 1-3 dagen.

Een parkeerdeukje kunnen we dezelfde dag nog repareren.

Wij repareren jouw auto vakkundig

Meer dan 20 jaar ervaring

Voordelig, vakkundig, bij ons in de garage of op locatie

Neem snel contact op met onze uitdeuk specialist Joris, hij laat alle deukjes op magische wijze verdwijnen!

We staan je ook graag telefonisch te woord: 0416 763 049